Tandarts Voorburg

Heeft u een tandarts in Voorburg of regio nodig? Veel tandartsen hebben op dit moment een patiëntenstop, omdat zij het eenvoudigweg te druk hebben om alle patiënten te kunnen behandelen. Hierdoor kan het lastig zijn om voor u, en mogelijk uw hele gezin, een goede tandarts in Voorburg of omgeving te vinden. Dan is het goed om te weten dat er nog plek voor nieuwe patiënten is bij Tandartspraktijk Frederikstraat in Den Haag. Vanuit Voorburg is onze praktijk zeer goed bereikbaar. U bent bij ons niet alleen welkom voor een bezoek aan de tandarts in Voorburg regio, maar wij hebben ook een ervaren mondhygiënist in ons team. Wilt u zich direct inschrijven bij onze tandarts in Voorburg regio? Stuur dan een mail naar inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl.

Een goede tandarts in Voorburg regio voor het hele gezin

U kunt zich bij onze praktijk inschrijven alleen, met uw partner of met het hele gezin. Onze tandarts in Voorburg regio biedt de meest uiteenlopende behandelingen en heeft een ruime ervaring op het gebied van kindertandheelkunde. We kunnen ons voorstellen dat het handig is als alle gezinsleden tegelijk op controle kunnen komen.

Dit bespaart u immers in de reiskosten en in tijd. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor het hele gezin. Is het juist handig om meerdere afspraken te maken, bijvoorbeeld omdat u andere tijden werkt dat uw partner? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op dit vlak denken wij altijd graag met u mee en zorgen we voor een oplossing die het best bij uw gezin past.

Kindertandheelkunde bij onze tandarts in Voorburg

Voor kindertandheelkunde bent u zeker ook welkom bij onze tandarts in Voorburg regio. Onze ervaren tandartsen controleren het gebit van uw kind(eren) en voeren, indien nodig, een passende behandeling uit. Natuurlijk zijn er kinderen die bang zijn voor de tandarts. Wij zullen er dan alles aan doen om het kind op het gemak te stellen en te betrekken in wat er gaan gebeuren.

Wij nemen hier goed te tijd voor en maken de behandeling zo aangenaam mogelijk. Er mag altijd een ouder aanwezig zijn bij de controle en behandeling, wat het voor het kind natuurlijk allemaal al een stukje beter maakt. Wij vinden het belangrijk dat al onze patiënten met een goed gevoel naar huis gaan, van jong tot ouder. Hier zetten wij ons graag voor in.

Breed dienstenaanbod bij onze tandarts in Voorburg regio

Natuurlijk bent u bij ons welkom voor een breed dienstenpakket wanneer u een bezoek brengt aan onze tandarts in Voorburg regio. Wij voeren niet alleen controles uit, maar ook de nodige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen en gebitsreiniging. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in onder meer bruggen, tandimplantaten en tanden bleken op professionele wijze.

Ook voor cosmetische tandheelkundige behandelingen bent u bij onze tandarts in Voorburg regio dus zeker aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat u weer trots kunt zijn op uw gebit. Is het noodzakelijk of wenselijk dat een behandeling wordt uitgevoerd onder verdoving / sedatie? Dan kan dit uiteraard worden geregeld.

Naar de tandarts in Voorburg regio voor spoedeisende diensten

Er zijn situaties waarin u eigenlijk dezelfde dag nog een tandarts in Voorburg of regio nodig heeft. Zo kan het zijn dat u van het ene op het andere moment enorme pijnklachten in een tand of kies ervaart. Het kan ook zijn dat u, bijvoorbeeld door een ongeval, een (stukje) tand kwijt bent geraakt.

In dergelijke situaties wilt u zo snel mogelijk naar een goede tandarts in Voorburg of omgeving. Wij bieden zeker ook spoedeisende tandheelkundige diensten. Wanneer wij zelf niet aanwezig zijn op het moment dat u een tandarts nodig heeft, dan wordt u altijd doorverwezen naar een spoedtandarts in de regio.

U bent welkom bij onze tandarts in Voorburg regio

Bij Tandartspraktijk Frederikstraat staat altijd een team professionals voor u klaar. U bent bij ons welkom voor een goede tandarts in Voorburg regio, maar ook voor een ervaren mondhygiënist. Wij voeren de nodige behandelingen vakkundig, professioneel en met grote zorg voor u en uw gebit uit. Hierdoor kunt u altijd rekenen op het beste. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze praktijk, en dit merkt u aan alles. Schrijf u direct online in of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. U kunt bellen naar 070 – 34 63 488 of een mail sturen naar info@tcfrederikstraat.nl. Wij adviseren en informeren u graag over onze praktijk en de tandarts in Voorburg regio.

nl_NLDutch