Tandarts Vogelwijk

Wilt u een tandarts in de Vogelwijk, gelegen in het Haagse stadsdeel Segbroek, waar u zich nog nieuw kunt inschrijven? Dan bent u aan het juiste adres bij Tandartspraktijk Frederikstraat in Den Haag. Op dit moment hebben wij weer ruimte voor een aantal nieuwe patiënten. U bent welkom om u alleen in te schrijven, maar uiteraard ook met een partner en / of kinderen. Wilt u zich bij onze tandarts in de Vogelwijk inschrijven, dan kunt u dit doen door een mail te sturen naar inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl. Vervolgens bent u welkom om op korte termijn een eerste afspraak bij ons te maken. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk.

 Voor het eerst naar een nieuwe tandarts in de Vogelwijk

Bent u naar de stad verhuisd vanuit een andere plaats? Heeft u al een tandarts in de regio, maar wilt u liever naar een andere tandarts, of heeft u eigenlijk op dit moment helemaal geen tandarts? Er zijn meerdere redenen te bedenken om u in te schrijven bij een nieuwe tandarts in de Vogelwijk.

U bent bij ons van harte welkom. Voor uw eerste bezoek vragen wij u om, indien van toepassing, uw vorige of huidige tandarts te verzoeken uw gegevens aan ons door te sturen. Bij uw eerste afspraak bij onze tandarts in de Vogelwijk vragen wij u om uw identiteitskaart / paspoort mee te nemen en uw verzekeringspasje. De eerste afspraak staat in principe altijd eerst in het teken van een uitgebreide controle van uw gebit.

Behandelingen bij onze tandarts in de Vogelwijk

Heeft u pijnklachten of heeft u nog geen pijnklachten, maar ontdekken wij tijdens een controle een probleem, zoals een gaatje in het gebit? Dan kunt u natuurlijk bij onze tandarts in de Vogelwijk terecht voor een vakkundige behandeling. Wij voeren diverse behandelingen professioneel uit binnen onze tandartsenpraktijk in Den Haag.

Hierbij kunt u denken aan het vullen van gaatjes met witte vullingen, aan de wortelkanaalbehandeling of bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in tandimplantaten, bruggen en uiteraard ook kindertandheelkunde. Wilt u de tanden laten bleken bij een ervaren tandarts in de Vogelwijk. Uiteraard bent u ook voor deze behandeling van harte welkom in onze praktijk.

De mondhygiënist in onze praktijk in Vogelwijk

U bent bij ons op de eerste plaats welkom voor een bezoek aan de tandarts in de Vogelwijk, maar u kunt ook zeker in onze praktijk terecht voor een goede mondhygiënist. In bepaalde gevallen is het aan te raden uw gebit te laten behandelen door een mondhygiënist.

Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u last heeft van optrekkend tandvlees, ontstoken tandvlees of bloedend tandvlees. Het kan voor u prettig zijn om een bezoek aan de tandarts te combineren met een bezoek aan de mondhygiënist. U kunt dit bij het maken van een afspraak altijd aan ons doorgeven, zodat wij hier in de agenda rekening mee kunnen houden.

Een ervaren tandarts in de Vogelwijk bij angst voor de tandarts

Niet iedereen gaat met plezier naar de tandarts in de Vogelwijk. Er zijn mensen die een diepe angst voor de tandarts hebben. Dit geldt voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Heeft u angst voor de tandarts? Geef dit dan bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat uw afspraak bij onze praktijk comfortabel verloopt. Zo nemen wij de tijd voor u en vertellen wij u precies wat wij gaan doen.

Door u op uw gemak te stellen proberen wij een deel van uw angst voor de tandarts weg te nemen, waardoor u toch lachend bij ons in de stoel ligt. Natuurlijk geldt dit ook voor de kinderen die bang zijn voor de tandarts. Wij gaan hier op een juiste wijze mee om en zetten ons in om de afspraak voor het kind zo aangenaam mogelijk te maken.

 U bent welkom bij onze tandarts in de Vogelwijk

Wij staan voor u klaar wanneer u zich in wilt schrijven bij een nieuwe tandarts in de Vogelwijk in Den Haag. Momenteel hebben wij binnen onze praktijkruimte voor nieuwe patiënten, waardoor u niet op een wachtlijst komt te staan voor een bezoek aan onze tandarts in de Vogelwijk. U kunt zich direct bij ons inschrijven via de mail, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u eerst nader kennis wilt maken met onze praktijk en de mogelijkheden binnen onze praktijk. De medewerkers van Tandartspraktijk Frederikstraat vertellen u altijd graag meer. Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via 070 – 34 63 488. Natuurlijk kunt u hiervoor ook een mail sturen, naar info@tcfrederikstraat.nl.

nl_NLDutch