Tandarts Den Haag centrum

Voor een tandarts in Den Haag centrum bent u welkom bij Tandartspraktijk Frederikstraat. In diverse delen van de stad zijn meerdere tandartspraktijken te vinden, echter, een heel groot deel van deze praktijken heeft een patiëntenstop. De praktijken zitten eenvoudigweg vol. Op dit moment kunt u zich inschrijven bij Tandartspraktijk Frederikstraat wanneer u een tandarts in het centrum van Den Haag zoekt. Onze praktijk heeft weer wat ruimte voor de aanname van nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven bij onze tandartspraktijk in Den Haag door een mail te sturen naar inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl.

Uw ervaren tandarts in Den Haag centrum

Als u een nieuwe tandarts in het centrum van Den Haag zoekt, dan kunt u zich direct inschrijven bij onze praktijk. We kunnen ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over onze tandartsenpraktijk. Wij werken met een ervaren team specialisten, gespecialiseerd in de vakkundige uitvoering van de meest uiteenlopende tandheelkundige behandelingen.

Bij bepaalde gebitsproblemen, zoals optrekkend of bloedend tandvlees, is het vaak aan te raden extra aandacht te besteden aan de mondhygiëne. Hiervoor is het verstandig om een ervaren mondhygiëniste te bezoeken. Ook deze mondhygiëniste is te vinden in onze praktijk. U kunt de tandarts in Den Haag centrum dus combineren met de mondhygiëniste op hetzelfde adres. Dat is wel zo prettig.

Behandelingen door de tandarts in Den Haag centrum

Op de eerste plaats bent u bij onze ervaren tandarts, in het centrum van Den Haag, natuurlijk van harte welkom voor uw periodieke controles. Wanneer u met regelmaat uw gebit laat controleren, dan kunt u vervelende gebitsproblemen voor een groot deel voorkomen. Ontdekken wij tijdens een controle toch een gebitsprobleem?

Dan kunnen wij direct op korte termijn een afspraak maken voor een effectieve behandeling. Hierbij kan het onder meer gaat om het vullen van gaatjes, uiteraard met witte vullingen, of om een wortelkanaalbehandeling. Alle behandelingen worden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd door onze ervaren tandarts. Indien nodig of wenselijk wordt een behandeling uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, ook wel bekend als sedatie.

De tandarts in Den Haag centrum kan uw gebit mooier maken

Helaas zijn we niet allemaal van nature gezegend met een mooi, sterk, wit en gezond gebit. Wanneer u niet blij bent met uw gebit, dan is het prettig als hier iets aan gedaan kan worden. Het gaat immers niet alleen om uw gebit, maar om uw glimlach. Als u niet vrij kunt lachen wanneer u dat wilt, dan gaat dit ten koste van uw kwaliteit van leven.

Dit mag niet de bedoeling zijn. Daarom kan onze tandarts, in het centrum van Den Haag, u helpen om het gebit mooier te maken. Dit kan bijvoorbeeld door de tanden te bleken, door implantaten te plaatsen, door middel van bruggen of bijvoorbeeld facings. De oplossing is uiteraard afhankelijk van het probleem. Wij bespreken vooraf alle mogelijkheden met u.

Met uw kind naar de tandarts in centrum van Den Haag

Voor veel ouders is het een hele toestand om met een kind naar de tandarts in het centrum van Den Haag te gaan. Het is dan ook zo dat veel kinderen de tandarts een beetje zien als een ‘monster’ dat hen pijn gaat doen. Wij zetten ons uiteraard graag in om het tegendeel te bewijzen, door het kind vooral te laten zien dat een bezoek aan de tandarts ook heel leuk en prettig kan zijn.

Hiervoor nemen wij de tijd voor uw kind en zorgen wij ervoor dat het kind precies weet wat er gaat gebeuren. Dit scheelt in de meeste gevallen al de helft in de angst die door het kind ervaren wordt. Als ouder mag u natuurlijk altijd in de behandelkamer blijven wanneer uw kind op de stoel bij de tandarts in Den Haag ligt.

Wat als u zelf angst voor de tandarts heeft?

Uiteraard zijn wij ons er bewust van dat er zeker ook volwassenen zijn die angst hebben voor de tandarts. Dit kan het gevolg zijn van een nare ervaring bij een eerdere tandarts. Schaam u niet en geef aan ons door dat u angst ervaart voor uw afspraak bij de tandarts in Den Haag. Wij houden hier namelijk graag rekening mee. Wij stellen u gerust en nemen de tijd voor u. Dat is wel zo prettig.

 

Maak een afspraak bij de tandarts in Den Haag centrum

Als u nog op zoek bent naar een goede tandarts in het centrum of regio in Den Haag, dan bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Frederikstraat. U kunt zich per mail inschrijven en direct een afspraak bij ons maken. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via 070 – 34 63 488 of info@tcfrederikstraat.nl.

nl_NLDutch