Tandarts Belgisch park

Wilt u een tandarts in het Belgisch Park in Den Haag bezoeken? U bent aan het juiste adres bij Tandartspraktijk Frederikstraat. Het Belgisch Park is te vinden in Scheveningen, één van de bekendste stadsdelen van Den Haag. Onze tandartsenpraktijk is zeer goed bereikbaar vanuit alle delen van de stad. Op dit moment staan wij open voor nieuwe inschrijvingen en bent u als nieuwe patiënt van harte welkom. Wilt u zich inschrijven bij onze tandarts in het Belgisch Park in Den Haag? Dan kunt u een mail sturen naar inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd eerst contact opnemen voor meer informatie of advies.

Waarom onze tandarts in het Belgisch Park in Den Haag?

Als u een nieuwe tandarts nodig heeft, of u heeft wel een tandarts in de stad maar u wilt overstappen, dan wilt u zeker zijn dat u terecht komt bij een ervaren tandarts in het Belgisch Park. Deze zekerheid heeft u wanneer u zich inschrijft bij Tandartspraktijk Frederikstraat. Binnen onze praktijk zijn specialisten werkzaam die veel ervaring hebben in het uitvoeren van diverse tandheelkundige behandelingen, ook op cosmetisch gebied.

In bepaalde gevallen is een bezoek aan de tandarts in het Belgisch Park niet voldoende, maar is het ook noodzakelijk om een mondhygiënist te bezoeken voor een behandeling. Binnen ons team is ook een ervaren mondhygiëniste aanwezig. Indien gewenst is het altijd mogelijk om een afspraak bij de tandarts en aansluitend bij de mondhygiënist te organiseren. Dit scheelt u een ritje naar onze praktijk.

Een vakkundige behandeling bij onze tandarts in het Belgisch Park

Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende behandelingen en spoedeisende tandheelkundige diensten. Tijdens uw controle bij onze tandarts in het Belgisch Park kunnen problemen worden aangetroffen. Mogelijk is het noodzakelijk om een gaatje te laten vullen of een wortelkanaalbehandeling te ondergaan. Hiervoor wordt altijd op korte termijn een afspraak gemaakt.

Krijgt u ineens last van uw gebit of heeft u tussen controlemomenten door ineens pijnklachten? Wacht dan niet en maak een afspraak bij onze tandarts in het Belgisch Park. Zo voorkomt u dat het probleem erger wordt. Wij zorgen voor een snelle en adequate behandeling, zodat u snel weer pijnvrij bent.

Uw gebit mooier laten maken door de tandarts in het Belgisch Park

Tegenwoordig zijn er zeker niet alleen maar tandheelkundige behandelingen mogelijk om pijntjes en klachten weg te nemen. U kunt zeker ook bij de tandarts in het Belgisch Park terecht wanneer u uw gebit mooier wilt laten maken. Er zijn meerdere cosmetische behandelingen mogelijk, zoals facings, implantaten en natuurlijk tanden bleken. Wanneer u niet tevreden bent over hoe uw gebit eruitziet, dan kunt u een afspraak maken bij de tandarts in het Belgisch Park in Den Haag.

Onze tandarts bekijkt uw gebit en spreekt uw wensen met u door. Op basis hiervan kan een persoonlijk advies worden gegeven. Uiteraard bepaalt u altijd zelf of u een bepaalde behandeling wel of niet wilt ondergaan. Wij zorgen ervoor dat u vooraf altijd inzicht heeft in de kosten van de betreffende behandeling.

Met de kinderen naar de tandarts in het Belgisch Park

Als u jonge kinderen heeft, dan is het logisch dat u meer aandacht besteedt aan het zoeken van een geschikte tandarts in het Belgisch Park in Den Haag. Vaak zijn kinderen toch wat nerveus voor een bezoek aan de tandarts, of ronduit bang, waardoor het extra belangrijk is dat u een tandarts heeft die hier goed mee omgaat.

U bent met uw kinderen van harte welkom Tandartspraktijk Frederikstraat. Wij hebben een ruime ervaring in het behandelen van kinderen, ook wanneer de kinderen zeer bang zijn voor de tandarts. Wij zetten ons in om het kind te laten zien dat een bezoek aan de tandarts ook leuk kan zijn. Uiteraard proberen wij op deze manier om het grootste deel van de angst bij uw kind weg te nemen.

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk in het Belgisch Park

Als u nog op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare en vakkundige tandartsenpraktijk in Den Haag, dan bent u welkom bij Tandartspraktijk Frederikstraat. Er staat altijd een goede tandarts in het Belgisch Park voor u klaar, voor het uitvoeren van periodieke controles en de vakkundige uitvoering van behandelingen. U kunt zich per mail eenvoudig bij ons inschrijven. Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst nader kennis wilt maken met onze praktijk en de behandelingen van onze tandarts in het Belgisch Park, Den Haag. Voor meer informatie en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 070 – 34 63 488 of stuur een mail naar info@tcfrederikstraat.nl.

nl_NLDutch