Tandarts Rijswijk

Een goede tandarts in Rijswijk staat voor u klaar om controles en tandheelkundige behandelingen professioneel uit te voeren. Wanneer u nog geen ervaren tandarts in Rijswijk heeft, dan kunt u eenvoudig zorgen voor een inschrijving bij Tandartspraktijk Frederikstraat, gevestigd in Den Haag, op een locatie die vanuit Rijswijk zeer goed bereikbaar is. Op dit moment hebben wij in onze praktijk ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich bij onze praktijk inschrijven door een mail te sturen naar inschrijvingen@tcfrederikstraat.nl. Wilt u eerst meer weten over onze praktijk? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw ervaren tandarts in Rijswijk regio voor standaard controles

Voor de gezondheid van uw gebit is het belangrijk om met regelmaat een goede tandarts te bezoeken. Een ervaren tandarts in Rijswijk regio nodigt u op periodieke basis uit voor een standaard controle. In de meeste gevallen duurt deze controle bij de tandarts niet langer dan tien minuten. Binnen deze behandeltijd wordt uw hele gebit gecheckt op de aanwezigheid van problemen, zoals gaatjes.

Wordt er niets aangetroffen? Dan hoeft u niet terug te komen tot aan de volgende controleafspraak. Wordt er wel iets aangetroffen? Dan bespreken wij dit met u en kunnen we direct een afspraak inplannen voor het behandelen van het probleem. Voor deze behandeling kunt u natuurlijk ook terecht bij onze ervaren tandarts in Rijswijk regio. Wij staan voor u klaar met een brede, vakkundige dienstverlening.

Welke behandelingen zijn mogelijk bij de tandarts in Rijswijk regio?

Een veel voorkomende behandeling bij onze tandarts in Rijswijk regio, in Den Haag, is de algemene schoonmaak. De relatief kleine schoonmaak, zoals het verwijderen van tandplaque en tandsteen, kan door de tandarts zelf worden uitgevoerd. Is er meer nodig? Dan kunt u binnen onze praktijk in Den Haag ook een afspraak maken bij de mondhygiëniste.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere tandheelkundige en cosmetische behandelingen die door onze tandarts in Rijswijk regio worden uitgevoerd. Denk hierbij onder meer aan het bleken van de tanden, aan het plaatsen van bruggen en implantaten, aan wortelkanaalbehandelingen en natuurlijk het vullen van gaatjes met witte vullingen. Ook voor bepaalde spoedeisende tandheelkundige diensten bent u als patiënt bij ons aan het juiste adres.

De juiste tandarts in Rijswijk regio voor kindertandheelkunde

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Rijswijk of omgeving waar u ook prima terecht kunt voor kindertandheelkunde? Dan bent u bij Tandartspraktijk Frederikstraat in Den Haag ook zeker aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het controleren en behandelen van kindergebitjes.

Hierbij kan het uiteraard nog gaan om het melkgebit, maar ook al om het permanente gebit. Vaak vinden kinderen het spannend, soms zelfs beangstigend, om naar de tandarts in Rijswijk regio te gaan. Uiteraard nemen wij de tijd voor uw kind, ongeacht de leeftijd, en zorgen wij ervoor dat uw kind zich zo comfortabel mogelijk voelt. Wij vinden het belangrijk dat kinderen lachend de praktijk verlaten. Hier zetten wij ons graag voor in.

Bent u niet gelukkig met de uitstraling van uw gebit?

Het is heel vervelend als u niet tevreden bent met uw gebit. De uitstraling van uw gebit kan u zo in de weg zitten, dat u niet meer zo uitbundig wilt lachen als u vroeger misschien wel gedaan heeft. Dit is zonde. Ieder mens zou breeduit moeten kunnen lachen, u ook. Wanneer u niet tevreden bent met de uitstraling van uw gebit, dan nodigen wij u uit eens een afspraak te maken.

De tandarts nabij Rijswijk bekijkt uw gebit en zoekt naar diverse mogelijkheden om de uitstraling van uw gebit te verbeteren. In de meeste gevallen zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Deze worden uitvoerig met u besproken en u heeft de tijd om erover na te denken. Uiteraard kunnen wij u vooraf ook altijd meer vertellen over de kosten van de betreffende behandeling. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u in de toekomst weer zorgeloos lachen.

U bent welkom bij onze tandarts in Rijswijk regio

Als u zich in de omgeving van Rijswijk wilt inschrijven bij een ervaren praktijk met tandartsen en een mondhygiënist, dan bent u altijd welkom bij Tandartspraktijk Frederikstraat in Den Haag. Onze ervaren tandarts in Rijswijk regio staat altijd voor u klaar met een vriendelijke controle en vakkundige behandelingen wanneer deze nodig zijn. U kunt zich direct inschrijven door ons een mail te sturen. Wilt u eerst meer weten over onze praktijk, onze specialisten of onze behandelingen? Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 070 – 34 63 488 of mailen naar info@tcfrederikstraat.nl.

en_USEnglish