Over ons

Lees hier meer over ons of maak een afspraak om persoonlijk kennis te maken

Wie zijn wij?

Tandheelkundig Centrum Frederikstraat is een prestigieuze tandartspraktijk in Den Haag, waar een professioneel en hecht team klaarstaat voor u en uw gebit. U bent van harte welkom om kennis te maken met ons!

Nieuwe patiënten

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt. Wij helpen u uw gebit voor het leven te behouden. Dit doen we door tandheelkunde van hoge kwaliteit te combineren met een mensgerichte benadering.

Rolstoelvriendelijk

Als rolstoelvriendelijke tandartsenpraktijk is het bij ons geen enkel probleem om behandeld te worden wanneer u in een rolstoel zit. Wij bieden u met plezier de aandacht die u nodig heeft.

Over de praktijk

Tandheelkundig Centrum Frederikstraat was voorheen tandartspraktijk Frederikstraat. In Juni 2021 zijn wij gestart met een flinke verbouwing. Onze missie was tandartspraktijk Frederikstraat om te vormen naar een Tandheelkundig Centrum Frederikstraat waarbij er meerdere specialismen aanwezig zijn onder één dak. Het leveren van hoogwaardig en persoonlijke zorg staat bij ons centraal. Een belangrijk aspect is dat het persoonlijk blijft en dat er te allen tijde een tandarts de leiding heeft. Wij streven ernaar dat u een vaste behandelaar krijgt. Levenslang leren en bijscholen om hoogwaardig persoonlijke zorg te kunnen leveren is onze visie en missie!

Voorkomen is beter dan genezen! Wij zijn als team erg gefocust op preventie; het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen. Daarom wordt u aansluitend op uw periodieke controle door de preventieassistente behandeld.

Bezoek aan de tandarts

Het bezoek aan de tandarts is niet voor iedereen vreugdevol, daarom is het belangrijk te weten wat de visie en filosofie van de praktijk is. Wij willen u graag behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden, met een sterke focus op mondhygiëne en preventie. Daar moet de basis liggen en restaureren of ingrijpen moet voorkomen worden. Dit is helaas niet altijd haalbaar, er zijn risicogroepen en vaak een restauratief verleden.  

Als ingrijpen nodig is dan doen wij dit hoogwaardig, een behandeling die gedaan moet worden is het waard om goed gedaan te worden, met tijd en aandacht en gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen. Het bezoek dat wel plezierig is, is de wens tot verbetering van het cosmetisch aspect, mits verantwoord maken wij graag facings, veneers, mooie composietvullingen en uitgebreid tandkleurig kroon en brugwerk. Voor implantologie werken wij samen met ervaren implantologen. 

Schrijf u nu in!

Onze praktijk staat open voor nieuwe patiënten. U bent van harte welkom.
Vul het inschrijfformulier in of neem direct contact met ons op!

nl_NLDutch